Çizgi RomanHaber

DC Yeni Black Label Serilerini Duyurdu

DC kendi yayınlarının dışında Black Label başlığı altında bir süredir yetişkinlere yönelik çizgi romanlar çıkarıyor. Bu başlık altında DC unutulmaz kahramanlarına başka bir bakış açısı ile yaklaşmamızı sağlıyor. Hikayelerine yeni soluklar getiren DC aynı zamanda eski efsane hikayelerini de tekrar yayınlamayı planlıyor. Şu ana kadar bu yetişkinlere özel başlıklardan Batman: Damned, Superman Year One, Batman: Last Knight on Earth, Wonder Woman, Joker/Harley: Criminal Sanity ve Harleen duyurulmuştu ve bazıları çıkışlarını yapmıştı.

Bunların yanına 2 yeni serinin daha isimleri, yazar-çizerleri ve ilk kapakları belli oldu. Bunlardan ilki “Joker: Killer Smile” yazar koltuğunda Essex County, Royal City, Sualtı Kaynakçısı, Green Arrow (New52 dönemi) ve daha birçok güzel çizgi romandan tanıdığımız Jeff Lemire, çizer koltuğunda ise Secret Empire, Gideon Falls, Green Arrow (New52 dönemi) ve Old Man Logan’dan tanıdığımız Andrea Sorrentino bulunmakta. Çıkış tarihi 30 Ekim 2019 olarak belirlenmiş durumda. Bu efsane ikiliden yine iyi bir iş çıkarmalarını bekliyorum.

İkinci duyurulan serimizde ise “The Question: The Deaths of Vic Sage” yer alıyor. Bu seride şu sıralar DC evreninde Event Leviathan olayı ile büyük rol oynayan Ouestion karakterinin yeni bir hikayesini göreceğiz. Yazar koltuğunda yine Jeff Lemire bulunmakta, çizer kadrosunda Denys Cowan ve Bill Sienkiewicz yer almakta. Bu serinin çıkış tarihi ise 20 Kasım 2019 olarak belirlenmiş durumda.

serhatholmes

The Emerald Archer of Seattle

Düşüncelerini bizimle paylaş! ✍️

Başa dön tuşu